Hoppa till sidans innehåll

Åsa och Tord Årets Viljan(er)

06 MAR 2018 22:37
Strålande insatser med Hittaut-projektet
  • Uppdaterad: 09 MAR 2018 22:35

Vid Viljans årsmöte på tisdagskvällen utdelades priset till Årets Viljan till Åsa Bergfors och Tord Hultberg som på ett utmärkt sätt genomfört projekt Hittaut 2017 och även är i stargroparna för 2018.

Övriga kandidater var Eva-Britt Johansson, Stina Lind och Roland Nilsson, se bilden nedan.

Här finns motiveringen för kandidaterna

Årets Viljan(er) är Åsa Bergfors och Tord Hultberg.

Vid Smålands OF:s årsmöte 7 mars fick SOK Viljan denna utmärkelse:


Fler bilder från prisutdelningen vid årsmötet finns i fotoalbumet.

Protokoll från årsmötet (ej justerat)

Årsberättelse finns här

Verksamhetsplan finns här

SOK Viljan höll sitt årsmöte tisdagen den 6 mars i klubbstugan Linghem.

Ordf Göran Svenson inledde med en kort sammanfattning av det gångna året, där såväl enskilda som lagmässiga insatser på tävlingssidan lyftes fram. Han avslutade med att blicka framåt och berörde bl a det pågående arbetet med förstudien för att arrangera O-ringen 2022.

Därefter delades diplom och andra utmärkelser ut till förtjänta medlemmar. Bl a tilldelades Åsa Bergfors och Tord Hultberg utmärkelsen "Årets Viljan" för sin insats som projektledare för det lyckade motionskonceptet "Hitta Ut".

Göran Svenson omvaldes till ordförande för 1 år. Till ordinarie styrelseledamöter omvaldes även Lennart Kalén och Jerry Svensson på 2 år vardea. Övriga i styrelsen med 1 år kvar är sedan tidigare Anna Svensson och Ann-Katrin Petersson. Dessutom valdes till styrelsen Arne Erlandsson och Tonney Gunnarsson som representanter från orienteringssektionen respektive skidsektionen. Pia Erlandsson och Anna Hansson utsågs till supplenater.

Orienteringssektionen utgörs av Arne Erlandsson, Erik Lennartsson, Peter Lind, Maria Rindstig, Anna Josefsson, Lars Kreutner och Johan Eveborn.

I skidsektionen ingår Tonney Gunnarsson , Jan Johansson, Mats-Olof Lingersjö, Våge Rindstig, Emil Kreutner, Emma Rindstig, och Sven Mikkelsen.Skribent: Göran Svenson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SOK Viljan - Orientering
Jerry Svensson, Norrtornsvägen 19
57232 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0491-77 178 (sekr )
E-post: This is a mailto link

Se all info

Gör dina nätköp på Sponsorhuset 

logga_alone_100x38