Hoppa till sidans innehåll

23 Viljan-löpare i Lämmeltåget

22 MAJ 2022 17:06
Idag var det så dags för Lämmeltåget igen, en tävling vi saknat under pandemiåren. Suget efter att åka på denna stafett var stort och hela 23 barn och ungdomar fanns med med ledare och föräldrar i bussen som åkte till Nässjö.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2022 22:25

De 23 löparna delades upp i 6 st lag. Vi hade 2 lag i klass A, som är den klass där det kan vara med ungdomar upp till och med 16 år, och 4 st lag i klass C som är den klass där man får springa med hjälp om det skulle behövas.

Dagen började med en bussresa till Nässjö och på vägen dit redogjordes för vilka som bildade lag med vilka och vem lagledare för respektive lag var. På plats i Nässjö delades nummerlappar ut och de som ville fick ansiktsmålning och fina band i Viljans färger i håret.

Sedan gick starten i omgångar för de olika klasserna. Alla fick springa sin bana och heja fram sina lagkamrater och även de andra klubbkompisarna naturligtvis :)

Viljans löpare, dvs samtliga 23 st, stämplade rätt och som bonus så hade vi ett lag som fick kliva överst på prispallen också, nämligen SOK Viljan Lag 1 i klass C. Grattis säger vi till Klara, Vincent och Voske!

Dagen avslutades sedan med sedvanlig resa till Kalles Lek och Lattjo i Vimmerby.

Vilken rolig dag, den gör vi om nästa år också eller hur?!

Fler bilder i fotoalbumet

Resultat i Eventor

Viljans resultatsida

Samtidigt i Västervik pågick VM-tester för juniorer där Theo Lövdahl representerade Viljan med en 74:e-plats i medeldistans och 50:e-plats på lång. Tuff konkurrens och Theo har chansen ytterligare två år att få springa JVM.

Skribent: Anna Hansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SOK Viljan - Orientering
Jerry Svensson, Norrtornsvägen 19
57232 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0705320116
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Gör dina nätköp på Sponsorhuset 

logga_alone_100x38


Pågår 17/6-4/9.

Viljans arrangemang:

Nationell tävling 26 mars 2022


Info om Stadsloppet

Gå till anmälan

Resultat 2019