Klubbkläder

Här finns information om vilka kläder du som medlem kan köpa till subventionerade priser. Viljan har öppnat en webshop hos Trimtex som du hittar på länken här nedan.

NY TÄVLINGSDRÄKT FINNS I VILJANKOLLEKTIONEN

DAX FÖR BESTÄLLNING !!!!

Efter ett antal veckor är nu den nya tävlingsdressen godkänd och klar att kunna beställas.

Ny tävlingströja och byxa till extra subventionerat pris utav klubben. Ett set per medlem.

Se bifogad länk till Trimtex webbshop https://preview.trimtex.ee/project/5c49bdd421cf6/601122c000c7b

Fortfarande gäller samma som tidigare, vi kommer att göra en gemensam beställning för klubben via mej. OBS! I webbshopen kan man alltså bara titta på plaggen och beställning görs via Britt-Marie.

Ni som tidigare i år gjort en beställning kan nu komplettera denna, men även nybeställningar av övriga kläder är möjligt. Prislista skickas via viljanet alternativt från mej på begäran.

De ungdomar som är aktuella för ungdomströja kontaktar  Magnus Tyrberg. Övriga ungdomar / äldre har möjlighet att köpa ny tröja och byxa till ett subventionerat pris.

Nedanstående PRISER på tävlingsdräkt gäller endast vid denna beställning:

Tävlingströja Kort/Lång ärm

Dam / Herr

200:-

Tävlingströja Kort/Lång ärm

Centilong  (-160)

150:-

Tävlingsbyxor Knä/Lång

Dam / Herr

250:-

Tävlingsbyxor Knä/Lång

Centilong  (-160)

200:-

Sista dag för beställning är söndag 28 mars 2021.

//Britt-Marie   073-7006420

Direkt till webshopen

Här finns aktuellt lager av klubbkläder (uppdaterad 2020-12-14)

Köp/sälj begagnade klubbkläder och övrig utrustning.
Kanske har barnen vuxit ur sina tävlingskläder, overall, skor eller skidor. Eller är du ute efter något begagnat lite billigare?

Gör så här:

- Skicka ett mejl till This is a mailto link och berätta vad du vill köpa eller sälja.
- Bifoga gärna en bild om du säljer något.
- Ange storlek, pris.
- Ange ditt telefonnummer och/eller mejladress.
- Sätt också gärna upp en lapp i klubbstugan.

Uppdaterad: 16 MAR 2021 15:50 Skribent: Göran Svenson

Postadress: