Klubbkläder

Här finns information om vilka kläder du som medlem kan köpa till subventionerade priser. Viljan har öppnat en webshop hos Trimtex som du hittar på länken här nedan. Webshopen är vilande tillsvidare.

SAKNAR NI KLUBBKLÄDER???

I dessa corona tider kanske du inte sliter på dina OL-kläder i den utsträckning som vanligt. Nu hoppas vi dock att detta elände går mot sitt slut och att nästa säsong kan arrangeras utan problem.

Vi gör det nu möjligt att beställa kläder för de som behöver.

Vår klädshop kommer inte att öppnas som vanligt efter överläggningar med Trimtex. Ni kommer trots detta att kunna beställa kläder genom mej.

Ändring:

Enligt min information i senaste Kampen skulle NI kunna finna alla priser på Trimtex hemsida, meeen så blev det inte. Där kan Ni endast titta på klubbens utbud av kläder. Priser skickas via viljanet eller via mejl från mej.

Är Ni osäkra på storlekar, kollar Ni med mej eller så försöker Ni prova någon jämnstor klubbkompis kläder för att hitta rätt storlek.

Ni mejlar mig Era önskemål, därefter gör jag en samlad beställning åt klubben.

SISTA JANUARI ÄR SLUTDATUM OM NI ÖNSKAR BESTÄLLA NÅGOT.

Vi får sedan följa utvecklingen för att se när det kan bli en ny omgång för klädbeställning under nästa år. Nu hoppas vi trots allt att det snart skall bli som vanligt och att vi åter kan njuta av gemenskapen i vår sport.

GOD JUL till Er alla

önskar

Britt-Marie

Direkt till webshopen

Här finns aktuellt lager av klubbkläder (uppdaterad 2020-12-14)

Köp/sälj begagnade klubbkläder och övrig utrustning.
Kanske har barnen vuxit ur sina tävlingskläder, overall, skor eller skidor. Eller är du ute efter något begagnat lite billigare?

Gör så här:

- Skicka ett mejl till This is a mailto link och berätta vad du vill köpa eller sälja.
- Bifoga gärna en bild om du säljer något.
- Ange storlek, pris.
- Ange ditt telefonnummer och/eller mejladress.
- Sätt också gärna upp en lapp i klubbstugan.

Uppdaterad: 14 DEC 2020 17:40 Skribent: Göran Svenson

Postadress: