Träningshelg - Lassalyckan

TRÄNINGSHELG LASSALYCKAN ULRICEHAMN 240112 – 240114

Skidsektionen har, i samråd med styrelsen, beslutat att genomföra en längdskidträningshelg på ”Lassalyckan” i Ulricehamn under en förlängd helg v2402. Vi bor på ”Hotell Lassalyckan” som ligger ca 75 m från skidspåren.

Målgruppen är alla åldrar men notera att service (valla, barnpassning etc) utöver självklarheten att ”goda klubbkamrater hjälper varandra” inte ingår.

Träningsupplägget blir en mix mellan organiserade gemensamma pass och individuella pass.

Tidpunkten för träningshelgen har diskuterats men beslut har tagits att behålla ursprunglig tidplan dvs helgen v2402. Vi har dock förhandlat fram att Viljans medlemmar erhåller samma pris för kost och logi de två nästkommande helgerna men detta bokas, i förekommande fall, individuellt.

UPPLÄGG:

Transport:     Egna bilar.

Boendeform: Hotell Lassalyckan, 2-, 3- och 4-bäddsrum

Kost:               Helpension (240113 frukost, lunch, middag, 240114 frukost, lunch).

                        Ev behov av specialkost meddelas hotellet individuellt.

Pris:                ca 1655 kr / person exklusive spårkort                                

Vi planerar att åka från Oskarshamn fredag lunch/em 240112 och lämna  Ulricehamn strax efter lunch på söndagen 240114. Middag på fredagskvällen äter vi på vägen alternativt efter fredagskvällens träningspass (ingår alltså inte i ovanstående pris). Vill man äta fredagskvällens middag på hotellet så bokar man det individuellt, kostnad ca 185 kr/person

Vid ev snöbrist har avbeställningsskydd tecknats.

Vv maila din/er bindande anmälan till Lars Kreutner (larskreutner222@gmail.com) senast 230926.  

Vi kommer att basera vår slutliga bokning på anmälningsläget 230927. Hotell Lassalyckan kan därefter hantera enstaka ändringar men med betoning på enstaka.