Agneta Årets Viljan - Stefan ny ordförande

  • 28 feb 2023

Årsmöte i stugan

I samband Viljans årsmöte på tisdagskvällen utsågs Agneta Karlsson till Årets Viljan 2022. På mötet valdes Stefan Löfqvist till ny ordförande efter Martina Sturek.

Motiveringen till Årets Viljan 2022

Referat från årsmötet:

SOK Viljan höll årsmöte i klubbstugan Linghem tisdagen den 28 februari där ett 40-tal medlemmar slutit upp och bjöds på kaffe och macka + kaka.

En tyst minut hölls inledningsvis för bortgångne mångårige medlemmen Göran Gabrielsson.

Därefter kungjordes vilka som tilldelats diplom och andra utmärkelser för förtjänstfulla insatser under året. Det prestigefyllda priset ”Årets Viljan” tillföll denna gång Agneta karlsson med motiveringen:

”En av Viljans kämpar, som under många år sett till att det fungerar i vår klubbstuga. Det skall finnas allt från skumraketer, diskmedel till toalettpapper mm.
Att allt som går att panta kommer till Panta Mera är ytterligare ett styr hon fixar. Hon har varit som en mamma med omtanke för alla Viljaner som vistas i vårklubbanläggning.
Inte nog med det -  att få tipspromenaderna att fungera med både material, bemanning, annonser och inköp visar hur många bollar hon har i luften samt hur duktig hon är.
Hon är väl värd Årets Viljan nu när hon drar sig tillbaka från sin position i servicekommittén ”

Martina Sturek inledde med en kort sammanfattning av det gångna årets verksamhet. Därvid framhöll hon bland annat utarbetandet av klubbens nya värdegrund, som förelåg i förslaget till ny verksamhetsplan. Hon  avtackades med blommor för sina insatser som klubbens ordförande under det gångna året. Hon fick därmed nöjet att med ett lycka till överlämna uppdraget till Stefan Löfqvist, som utsågs till ny ordförande.

Övriga i styrelsen blev Jerry Svensson, Anna Svensson, Ann-Katrin Pettersson och Lennart Kalén.

Suppleanter: Stefan Olheden och Stefan Pettersson.

Som representant från orienteringssektionen utsågs Arne Erlandsson.

Här finns en lista med alla Viljans ordförande genom åren

Här finns alla Årets Viljan sedan 2007

Bilder i fotoalbumet