Sex nya DM-medaljer på natt och lång

  • 24 sep 2023
  • Toppnyhet

image: Sex nya DM-medaljer på natt och lång

Marit tog sitt första individuella DM-guld och brons till Ester.

Viljans duktiga D14-tjejer fortsätter leverera på hög nivå. I helgen blev det många nya medaljer i både DM natt och DM lång.

På natten vid  IKHP-stugan i Huskvarna tog Sanna Grendelmeier en delad andraplats med Ester Sandqvist som god fyra och dessutom brons till Inez Löfqvist i D12 och Klara Hultberg i D18.

På DM lång i Ölmstad var dominansen i D14 nästan total. Marit Grendelmeier med sitt första individuella DM-guld, vann med nästan två minuter. Ester Löfqvist tog brons, åtta sekunder före Sanna Grendelmeier som blev fyra och dessutom Ester Sandqvist in som tia. Helgens sjätte DM-medalj tog Ulla Nilsson, silver i D80.

Vilgot Tyrberg svarade för två fina lopp i H16 men fick nöja sig med två fjärdeplatser. På natten var Vilgot bara 35 sekunder från medalj och på lång två minuter.

Pölder OL-cup avslutas nästa helg och Viljan har många löpare med i toppstriden. Sanna Grendelmeier leder D14 med Marit Grendelmeier som fyra och Ester Löfqvist som femma. Inez Löfqvist är femma i D12 och Vilgot Tyrberg sexa i H16

Resultat i Eventor DM natt

Resultat i Eventor DM lång

Viljans resultatsida

Viljans DM-statistik

Segerjakten

Pölder OL-cup

Bilder i fotoalbumet

Medaljörer på natt, Sanna silver, Inez och Klara brons.